Agentec kezdĂ´oldal

KISÜZEMI GYÜMÖLCS, ZÖLDSÉG FELDOLGOZÓ MONOBLOKK


LB50 lekvár és szósz gyártó monoblokk


Multifunkcionális munkaasztal AISI 304 rozsdamentes acél kialakítással, kerekekkel ellátva, PLC vezérléssel a receptek elmentéséhez.
Alkalmas lekvárok, pürék, szószok készítéséhez, kb. 40 kg végtermék előállításához ciklusonként. A ciklusidő a termék típusától és az elérni kívánt koncentrátumtól függ.

A munkaasztalnak a 3 szekciója a következő:
1. 50 literes duplafalú üst PLC-ről vezérelhető keverőegységgel felszerelve (25 fordulat/perc) a lekvárok, szószok főzéséhez.
A termék főzése vákuum alatt történik kb. 60°C fokon. A duplafalú tartályt gőzzel hevítjük a megfelelő hőmérsékletre. A gőzt egy kis elektromos generátor biztosítja, amelyet a munkaasztal magába foglal.
Az üstöt kialakíthatjuk pektin beadagolására, amely a vákuum megtörése nélkül adagolja a pektint a termékhez.
2. A töltés közvetlenül a tartályból történik. A meleg terméket a termék tulajdonságaihoz kialakított pneumatikus működésű térfogatadagoló munkahengerrel ellátott töltőgéppel adagoljuk az üvegekbe. A munkahenger mérete a feladatnak megfelelően kerül kialakításra. A töltőgép levegőigénye ~150 lt/perc; 7bar. A sűrítettlevegő kompresszort a monoblokk nem tartalmazza.
A megtöltött üvegek lezárását követően a pasztörizálás munkafázisa következik.
A zárógépet az egység nem tartalmazza, ezt külön ajánlatban tudjuk meghatározni az üveg és a kupak típusnak megfelelően (link lap alján).
3. 240 literes pasztörizáló kád perforált rekesszel (470x540x540h mm) a megtöltött és lezárt üvegekhez. Az egység hőmérséklet szabályzását víz visszacirkuláltatásával oldjuk meg. A bemeneti víz felmelegítését az elektromos gőzgenerátor biztosítja, amely a főzőtartálytól függetlenül is képes működni, tehát akár egyszerre a kettő is működtethető.

Gőznyomás: 3 Bar
Elektromos teljesítmény : 33 kW (380 V; 50 Hz)
Érintésvédelem: IP64
Berendezés méretei: 2800 x 1150 x 1900 mm
Berendezés súlya: ~760 kg

 

 

 


Lekvár gyártó monoblokk Lekvár főző

Vissza

Megnézem a félautomata TO zárógépeket

Megnézem a félautomata címkézőgépeketTöltôgépek
Zárógépek
Csomagológépek
Egyéb berendezések
Kiegészítők
Videók
©2010. AgenTec Kft.