|
Krémfőző gép: krémek, szószok, szirupok, lekvárok, csokoládékrém készítéséhez
Alkalmazása: krémek, szószok, lekvárok, csokoládékrémek magas hőmérsékleten főzése
A professzionális főzőgép alkalmas kis mennyiségű, friss készítmények gyártására.
A berendezést kisebb édesipari üzemek, cukrászatok, éttermek, fagylaltozók figyelmébe ajánljuk, ahol a frissen készített termék fontos minőségi elvárás.
A berendezés élelmiszeripari szabványnak megfelelően rozsdamentes acél kialakítással készül,
termékkel érintkező részeik egyszerűen szétszedhetőek az alapos tisztítás érdekében.
- Max. 7 kg végtermék előállítására alkalmas
- Teljes gyártási ciklus: keverés, melegítés, melegen tartás, hűtés, konzerválás
- Ciklikus keverés, folyamatos és ellentétes, keverési sebesség szabályzása
- Különböző receptek beállítása és elmentése, amelyek bármikor módosíthatóak
- Egy alap recept krémgyártáshoz példa képpen
Műszaki paraméterek:
|
CC/V krémfőző gép |
Elektromos teljesítmény: |
2,5 kW (220 V; 50 Hz) |
Tartály kapacitása: |
7 kg |
Berendezés méretei: |
520 x 700 x 650 mm |
Berendezés súlya: |
70 kg |
Krém gyártás:
Lekvár készítés:
Vissza az oldal tetejére
Megnézem a többi édesipari berendezést
Megnézem a félautomata töltőgépeket
Megnézem a félautomata zárógépeket
Megnézem a félautomata címkézőgépeket
|
|